Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Μπίνου με τίτλο «Το κρίνο των Ουρανών» στην Έδεσσα

Σπάνια σύζευξη τεχνών στον χώρο του Παρθεναγωγείου

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η πολύ διαφορετική παρουσίαση του νέου βιβλίου, του συγγραφέα «Μπίνου Α. Γεώργιου», με τίτλο «Το κρίνο των Ουρανών». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 23 Φεβρουαρίου, στον υπέροχο χώρο του Παλαιού Παρθεναγωγείου, ο οποίος γέμισε με καλλιτέχνες όλων των ειδών, καθώς και με πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε τον χώρο, για να παρακολουθήσει μια βραδιά αφιερωμένη στην αρμονία της τέχνης, στο πάντρεμα της εικόνας με την μουσική και φυσικά την λογοτεχνία. 

Ο σκοπός της εκδήλωσης και προσωπική επιθυμία του συγγραφέα, ήταν ο κόσμος να απολαύσει πέρα από την βιβλιοπαρουσίαση, μια σύμπραξη τεχνών. Να γίνει κομμάτι της δημιουργίας και να βιώσει το συναίσθημα της καλλιτεχνικής πλήρωσης. 

Την εκδήλωση συντόνισε η ποιήτρια Βάσω Ρούμελη, η οποία πρώτα έδωσε την έναρξη της εκδήλωσης στην πολυβραβευμένη πιανίστρια και μουσικοσυνθέτρια Μαρία Ζλατάνη, η οποία ταξίδεψε τους παραβρισκόμενους με μελωδίες στο πιάνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *