Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Θύελλα Σαρακηνών: Άνετη πρωταθλήτρια ΕΠΣ Πέλλας 2018-19 με μόλις μια νίκη στα ντέρμπι!

Έναν άγραφο αλλά μάλλον ισχυρό "νόμο" του ποδοσφαίρου και του πρωταθλητισμού ειδικότερα ,επιβεβαίωσε πλήρως με την άνετη κατάκτηση του τίτλου στην φετινή Α1 και της ανόδου στην Γ΄Εθνική η Θύελλα Σαρακηνών.

Αυτόν που "λέει" ότι τα πρωταθλήματα δεν τα δίνουν οι νίκες στα ντέρμπι αλλά η μεγάλη έως απόλυτη συγκομιδή βαθμών στα "μικρομεσαία" παιχνίδια.

Όντως λοιπόν η φετινή Θύελλα αξιοποίησε πλήρως τους αγώνες της με τις ομάδες μεταξύ 5ης και 12ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα ,συγκεντρώνοντας το απόλυτο των 48 βαθμών (16χ3) ενώ αντίθετα ο απολογισμός της με τις 3 ομάδες που προσπάθησαν να την ανταγωνιστούν στην 'κούρσα" του τίτλου και τερμάτισαν μεταξύ 2ης και 4ης θέσης (Πέλλα,Μάνδαλο Νησί) ήταν μόλις 1 νίκη και 2 ισοπαλίες σε σύνολο 6 αγών (νίκη 3-4 και ήττα 2-4 με την Πέλλα,ήττες 1-4 και 1-0 από το Μάνδαλο και ισοπαλίες 1-1 και 0-0 με το Νησί).

Ωστόσο οι 13 αυτοί χαμένοι βαθμοί δεν την δυσκόλεψαν διόλου να φθάσει εύκολα και με διαφορά 10 βαθμών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήταν μάλιστα η πιο άνετη της δεκαετίας στην Α1 μαζί με εκείνη του Αλμωπού την σεζόν 2015-16 
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από Φίλαθλος Πελλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *