Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Αιμοδοσία- Μετρηση ζακχάρου πίεσης - Κοινωνική προσφορά από το ΕΠΑΛ Έδεσσας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ – ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οργανώνεται από το ΕΠΑΛ – ΕΚ ‘Εδεσσας εθελοντική αιμοδοσία, αφιερωμένη στην μνήμη των θυμάτων του ατυχήματος των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας με πρωταγωνιστή το Τμήμα Νοσηλευτικής, και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στον Χώρο του Σχολείου (ΕΠΑΛ Έδεσσας, Μελίνας Μερκούρη 23), την Τρίτη 16 Και Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, και ώρες 9.00 -13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές θα πρέπει να είναι ενήλικοι και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

 
Το σύνθημα μας είναι : ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ


ΕΠΑΛ – ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ -ΠΙΕΣΗΣ

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου πίεσης και κορεσμού θα πραγματοποιηθεί από το ΕΠΑΛ και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Έδεσσας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στον χώρο της Λαικής Αγοράς στην Έδεσσα, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας με το Τμήμα Νοσηλευτικής θα πραγματοποιήσει μέτρηση σακχάρου -πίεσης και κορεσμού σε πολίτες που θα βρεθούν εκεί.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη, μιας πάθησης που τείνει να γίνει η μάστιγα του αιώνα και η πρόληψη είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ- ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ


Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και το άνοιγμα του Σχολείου προς την κοινωνία, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων πραγματοποιεί για 2η συνεχόμενη χρονιά την δράση «ΧΑΡΙΖΩ ΔΥΝΑΜΗ». Το τμήμα Κομμωτικής του τομέα, την Πέμπτη 18/4/2018 και ώρες 9.00-12.30 , θα συγκεντρώσουν μαλλιά για την δημιουργία περουκών, οι οποίες θα διατεθούν σε καρκινοπαθείς που κάνουν χημειοθεραπεία. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Δημαρχειακού μεγάρου ΄Έδεσσας, όπου οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης, υπό την επίβλεψη των καθηγήτών/τριών ,θα κουρέψαν τους δωρητές και θα παραδώσουν τα μαλλιά, σε ειδικές συσκευασίες, στην Πρόεδρο του Συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας κ. Τριγωνάκη Δανάη, για την προώθησή τους και την δημιουργία περουκών.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *