Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Στην Πέλλα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Βάγκος Γιάννης

Ο ΥΠΟΨ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με το ΚΚΕ & μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων ΒΑΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ σε ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ στην ΠΕΛΛΑ


Στην Πέλλα θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Μάη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ & μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων Βάγκος Γιάννης.


Στα πλαίσια της ολοήμερης παρουσίας του συνοδευόμενος από στελέχη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων και κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ θα συναντηθεί με αγρότες της περιοχής επισκεπτόμενος χωριά του Νομού και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γυψοχωρίου του Δήμου Πέλλας.


Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Βάγκου Γιάννη περιλαμβάνει :



Στις 11.00' π.μ. - Περιοδεία στην Αγορά της Σκύδρας.


Στις 12.00’ μ. - Επίσκεψη στα Σεβαστειανά - Σκύδρας.


Στις 13.00’ π.μ. - Επίσκεψη στην Καλή - Μενηϊδας.


Στις 14.00’ π.μ. - Επίσκεψη στο Μάνδαλο - Μενηϊδας.


Στις 19.30' μ.μ. - Ομιλία σε ανοιχτή σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γυψοχωρίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *