Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Βαγγέλης Θωμάς : Γιατί αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος..

Είμαι ένας από εσάς και με αυτή την πεποίθηση, θέλω να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προθέσεις μου για την Έδεσσα και την Βεγορίτιδα που αγαπώ και μεγάλωσα. Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας - Βεγορίτιδας, όχι από φιλοδοξία και «κοινωνική καταξίωση», αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.

Για αυτό θέλω την συνεργασία σας…
Για αυτό σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. 

Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι. Πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια και έχουμε την υποχρέωση να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό είναι το «κλειδί» για την αποτελεσματική λειτουργία της δημοκρατίας μας. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο, έχει σαρώσει τα πάντα. Οι άνθρωποι -και ειδικά οι νέοι όπως εγώ, χωρίς ένα σίγουρο μέλλον- αναζητούν ένα στήριγμα. Μια ελπίδα. Πρέπει να δοθεί στους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα και μια ευκαιρία να «ανοίξουν τα φτερά τους» και να δημιουργήσουν. Πρέπει να καθοδηγηθούν, να υποστηριχθούν και να τους δοθεί ώθηση να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να δημιουργήσουν στον τόπο που ζουν και όχι να μετακομίζουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη, χάνοντας έτσι η περιοχή μας ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της: το νέο ανθρώπινο δυναμικό της. 

Οι δημότες της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δήμος Έδεσσας χρειάζεται ένα δήμαρχο -και συνολικά μια δημοτική αρχή- που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη των συμπολιτών του και θα συμβάλει ώστε οι δημότες να “ξαναχαμογελάσουν”. Ένα δήμαρχο που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ένα δήμαρχο οραματιστή, που θα εμπνέει τους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα. Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν! 

Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Γιάννης Τσεπκεντζής. Το ψηφοδέλτιο που συγκρότησε, απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα. Απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικούς χώρους. 

Αυτό ήταν εξαρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο. Πιστεύω, με μπροστάρη τον Γιάννη Τσεπκεντζή και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του δήμου μας, τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Έτσι τα αυτονόητα θα πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων.

Η πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινωνία σε Κίνηση», την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας - Βεγορίτιδας, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο, που λέγεται Γιάννης Τσεπκεντζής. Πιστεύω στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του. Είναι άνθρωπος ικανός, έμπειρος, εξωστρεφής και, κυρίως, δεν είναι εγωπαθής! Διαθέτει όλα τα στοιχεία ως προσωπικότητα και έχει τη δυναμική για να κερδίσει το δήμο Έδεσσας. Με λίγα λόγια, τον πιστεύω και τον εμπιστεύομαι. 

Όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο, ώστε ο δήμος Έδεσσας στις εκλογές της 26ης Μαΐου να αλλάξει σελίδα! 

Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε το δήμο στα χέρια μας και να τον κάνουμε καλύτερο και πιο ανθρώπινο, χωρίς ρεβανσισμούς, μισαλλοδοξία και μικροπολιτική. 

Σας καλώ να συμμετάσχετε στις εκλογές της 26ης Μαϊου και να μας στηρίξετε, δίνοντας το σύνθημα για μία νέα εποχή. Δίνοντας το σύνθημα να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Έδεσσας.

Βαγγέλης Θωμάς
Ελ. Επαγγελματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΕΔΕΣΣΑΣ – ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *