Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Εκδήλωση παρουσίασης ψηφοδελτίων από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Η "Λαϊκή Συσπείρωση"

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ παρουσίασης των θέσεών της για τις επικείμενες εκλογικές μάχες και της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ των ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ της για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & το ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απρίλη στις 7.30' μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας ( Βαρόσι ).

Στην εκδήλωση θα παρεβρεθεί και θα χαιρετίσει ο υποψ.Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Αβραμόπουλος Σωτήρης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από τη Πέλλα.

Επίσης θα χαιρετίσει ο υποψ.Δήμαρχος Έδεσσας Τσιτσάγκας Χαράλαμπος ( Μπάμπης ), παρουσιάζοντας με τη σειρά του τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *