Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο Πέτρος Τσαρκνιάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος











Γεννήθηκα στη Γερμανία και έζησα εκεί μέχρι να πάω στο Δημοτικό Σχολείο στην Πιπεριά Αλμωπίας. Ζω και εργάζομαι στην Αριδαία. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Τουλάκη και έχουμε τρεις γιούς, τον Νίκο, τον Στέργιο και τον Άγγελο.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση του Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και σήμερα είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων στο ΕΑΠ.

Έχω εργαστεί ως βοηθός Λογιστή στη Θεσσαλονίκη και μετά την μετεγκατάστασή μου στην Αριδαία το 1996, σε τεχνικές εταιρίες ως υπεύθυνος τεχνικών έργων. Από το 2009 εργάζομαι ως οικονομολόγος και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.

Είμαι πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Έχω διατελέσει πρόεδρος και σήμερα είμαι αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας.

Συμμετέχω στο «γονεϊκό κίνημα» της παιδείας και ήμουν για 10 έτη πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, για 4 έτη του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας, για 4 έτη του Γενικού Λυκείου Αριδαίας και για 4 έτη του 1ου και 4ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας και μέλος αρκετών πολιτιστικών συλλόγων είτε συμμετέχοντας στη διοίκησή τους είτε ως απλό μέλος. Έχω οργανώσει την παραγωγή μουσικών εκδόσεων και παραστάσεων και συμμετείχα στην διοργάνωση πάρα πολλών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Από το 2011 συμμετέχω στη διοίκηση της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης και του Chania Film Festival. Υπήρξα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης και είμαι από τους ιδρυτές της Πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου στην Πέλλα.

Είμαι μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Πέλλας και μέλος του Δ.Σ. του νεοσύστατου Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βόρα, Πάικου, Βέρμιου.

Σ΄ αυτές τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης καλούμαστε να δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Αλμωπία είτε γιατί εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες είτε γιατί προέκυψαν μαζί με την οικονομική κρίση. Η συμμετοχή ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά, με γνώση και εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και να τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει.

Η νέα Δημοτική Αρχή χρειάζεται όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό, αναπτυξιακό σχέδιο, πρωτοβουλίες, ορθολογική οικονομική διαχείριση και αποτελεσματική διοίκηση.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάκη Χατζηδημητρίου, επιθυμώ να συμβάλλω και εγώ, μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση να εργαστούμε συλλογικά για τον τόπο μας. Σε μια κοινή προσπάθεια, που θα οδηγήσει στο δρόμο της ελπίδας, της εξωστρέφειας, της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Αυτόν το δρόμο είμαστε έτοιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να τον διαβούμε με επιτυχία.

Πέτρος Τσαρκνιάς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *