Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Συνδυασμός Τοπικής Κοινότητας Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς

Σήμερα γεννήθηκε μία νέα ανεξάρτητη κίνηση πολιτών για την τοπική κοινότητα Χρύσας-Τσάκων-Ροδωνιάς με την ονομασία "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ γιατι επιτέλους το χωριό μας πρέπει να βγει από την απομόνωση και ουσιαστικά να ξαναγεννηθεί. ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Μόνο ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ θα καταφέρουμε πράγματα για την κοινότητα μας.

Οι υποψήφιοι της κίνησης αυτής είναι με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

1. Γουδη Άννα του Γεωργίου
2. Καρυπίδου Μαρία του Παντελή
3. Κυριακίδης Θεόδωρος του Νικολάου
4. Μήλης Παναγιώτης του Δημητρίου
5. Πέτσος Χρήστος του Βασιλείου

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μας και δηλώνουμε παρόντες από όποια θέση μας δώσουν οι κάτοικοι της κοινότητας μας για να βοηθησουμε και να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στην προσπάθεια για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *