Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Συνεργασίες με φόντο την επόμενη μέρα στο Δήμο Αλμωμπίας;

Πλησιάζοντας προς τις κάλπες της Κυριακής για το δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τις δυναμικές των συμμαχιών που θα δημιουργηθούν ανάμεσα στους διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου για το Δήμο Αλμωπίας και των συνδυασμών που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο δεύτερο γύρο.


Αν αναλογιστούμε και τη φιλοσοφία των συνεργασιών που θα αναγκαστεί να υιοθετήσει η νέα Δημοτική Αρχή, είναι λογικό να υπάρξει έστω και άτυπα μια μορφή υποστήριξης ενός εκ των φιναλίστ της Κυριακής από τις παρατάξεις των κ. Μπίνου και Παρούτογλου, η οποία θα αποτυπώνει τις προθέσεις τους για το διοικητικό σχήμα που θα κληθεί να αναλάβει την ευθύνη για τη διακυβέρνηση του Δήμου Αλμωπίας, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Την παραπάνω άποψη, έρχονται να ενισχύσουν λόγια στενών συνεργατών του κ. Χατζηδημητρίου, τα οποία αναφέρουν πως υπάρχει σύγκλιση μεταξύ του συνδυασμού "Αλμωπία της Καρδιάς μας" του κ. Μπίνου προς αυτόν του κ. Χατζηδημητρίου, με σκοπό την ενίσχυση του στις κάλπες της Κυριακής, φωτογραφίζοντας κατ' ουσίαν και το συνεργατικό σχήμα για τη διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας από την 1η Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη μεριά, υπάρχει η επίσημη τοποθέτηση του Παράσχου Τσάνταλη, εκλεγμένου με το συνδυασμό "Αλμωπία Ψηλά" του Νίκου Παρούτογλου, ο οποίος φωτογραφίζει πρόσωπα από το συνδυασμό του κ. Χατζηδημητρίου για τα οποία έχει αναφερθεί με ιδιαίτερα αιχμηρούς όρους σε προηγούμενες ανακοινώσεις του ως τον λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να ψηφίσει συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Κυριακής για το Δήμο Αλμωπίας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, δια του αποκλεισμού, την υποστήριξη προς το πρόσωπο και το συνδυασμό του κ. Μπάτση.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν κάποιες επίσημες ανακοίνωσες υποστήριξης ή αν οι συγκεκριμένες απόψεις αντηχούν απλώς θέσεις συγκεκριμένων προσώπων. Να θυμίσουμε πως ο συνδυασμός "Ενωμένοι για την Αλμωπία" του κ. Χατζηδημητρίου έχει εκλέξει 8 Δημοτικούς Συμβούλους και ο συνδυασμός του κ. Μπίνου 6, με συνέπεια αθροιστικά οι δύο συνδυασμοί (14 μέλη) να επαρκούν για την απόκτηση πλειοψηφίας στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο που θα συγκροτηθεί τη νέα Δημοτική περίοδο, ενώ αυτοί των κ. Μπάτση και Παρούτογλου αθροιστικά φτάνουν τους 13 συμβούλους.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται πυκνός ο πολιτικός χρόνος. Μείνετε συντονισμένοι στο ialmopia.gr για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και στο δεύτερο μέρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών.




ialmopia.gr

24 comments:

  1. ο σύριζα θα ενώσει τον Σάκη με τον Μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχισαν τα οργανα να παιζουνε για σεεεεενα. Ο γιατρος εαν στηρθχθει απο τον Μπινο θα ειναι για πλακα δημαρχος την κυριακη. τωρα για τσανταλη κτλ, φτανει, μας εχουν κουρασει τη ψυχη τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρο ατομο ο Μπινος για να καθοδηγησει ψηφοφορους.
      ακομα και ετσι ναναι τον Σακη ουτε τα αντερα του δεν τον θελουν. στην Αριδαια δε θα παρει ΤΙΠΟΤΑ. μονο στο Γαρεφι

      Διαγραφή
  3. Που πάτε ωρε καραμητροι από τους προμαχους που μ θέλετε και δήμαρχο. Καθίστε στο χωριό σας, αφού έτσι και αλλιώς για παραέξω δεν είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασταδιαλα ρε

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.Ο Κ. ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΠΕΛΑΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ 1 ΑΥΤΟΣ 4, ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΣΚΟ ΜΕΣΑ (ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ).ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..ΕΤΣΙ Κ. ΜΠΑΤΣΗ;;

      Διαγραφή
    3. ενω εσυ ρε καρακιτσο απο γαρεφι και χρυση

      Διαγραφή
  4. telika i karamela gia to siriza mas teleiose?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕ ΜΠΑΤΣΗ Ο ΜΠΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και απο τον Παρουτογλου πολλοί υποψηφιοι θα στηριξουν τον Χατζηδημητριου.Είναι πιο κοντά στις ιδεες και στις αντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλο σεναριο θα ηταν αυτο ε? θα σας βολευε πολυ ε? συνεχιζετε να τους περνατε για προβατα τους ψηφοφορους.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΡΕ ΜΠΙΝΑΚΟ. ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑ 1€? ΤΟ 1€ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ 0,01€?
      ΤΙΜΩΡΕΊΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

      Διαγραφή
    3. Πολυ κακο αυτο που έγραψες.

      Διαγραφή
  7. Πληρώνετε όλοι εσείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες τις αλμωπιας τους δημόσιους υπαλλήλους εδώ και 30 χρόνια που μπήκαν στις υπηρεσίες με την αριστερά . Παντε ψηφίστε τους και τώρα κύριοι ....οι 7 στους 8 του κυρίου Χατζηδημητριου είναι δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν το οκταωρακι τους και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει στη τσέπη το χιλιάρικο . Δουλεύεται εσείς για ψίχουλα και ψηφίστε τους πάλι ! Αν έχει την στοιχειώδες συνείδηση ο κάθε ψηφοφόρος ελεύθερος επαγγελματίας , ΔΕΝ θα πάει να ψηφίσει έναν άνθρωπο που είναι βολεμένος !!! Όλοι οι ψηφοφόροι του Παρουτογλου και του Μπινου πρέπει να πάτε στον Μπατση ! Στηρίξατε την πρώτη Κυριακή ανθρώπους που είναι ενταγμένοι στην βιοπάλη και στην καθημερινότητα που γνωρίζουν τι θα πει δουλειά. Στηρίξτε τους πάλι ! Μπατσης με 1000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλά οτι να ναι γραφεις, αλλα λογια να αγαπιόμαστε..Που κολλάει το επαγγελμα που κανει κάποιος για το αν κανει για πολιτικος;Ο Μπατσης οτι επαγγελμα και να εκανε παλι δεν θα εκανε για δημαρχος, αφου ανοιγει το στομα του και τρέμεις για το τι θα πει.

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Χατζηδημητρίου ανοίγει το στόμα του και ξέρεις από πριν τις αερολογιες που θα πει χαρακτηριζομενες ξεκάθαρα από τον πολιτικό λόγο. Δυστυχώς αποδεικνύετε όλοι εσείς πόσο νοητικά στερημένοι είστε που θέλετε από πολιτικούς να ακούτε το λέγειν μόνο και όχι να βλέπετε το παρατείνεται!

      Διαγραφή
    3. Λυπάμαι που ο Χατζηδημητρίου έβαλε στον συνδυασμό του δημόσιους υπαλλήλους που είναι σε θέσεις κλειδιά και με εξυπηρετήσεις μάζεψαν ψήφους, το παλιό καλό σύστημα.

      Διαγραφή
    4. Αναστασιαδης,Μηνου,Τσαρκνιας σε ποιες θεσεις κλειδια ειναι και εκαναν εξυπηρετησεις και βγηκαν δηλαδη;;Μη γραφετε πραγματα που δεν ισχυουν..ειναι κριμα να ρίχνετε λασπη σε ανθρώπους που δε φταινε.

      Διαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ (ΜΠΑΤΣΗΣ, ΒΕΣΚΟΣ, ΟΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ) ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΚΡΥΚΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτάνει με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Φτάνει με τα ωραθα λόγια χωρίς ουσία και τα πτυχία. Στηρίξτε έναν νέο άνθρωπο εργατικό με καθαρή συνείδηση. Όσο για το σχόλιο περί χωριού κτλ οι Προμαχοι ειναι μπροστά σε ολα σε σχέση με αλλα χωρια μας αρέσει η όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαστε τοπικιστες, νομιζετε πως μονο οι δικοι σας άνθρωποι αξιζουν τη ψήφο σας και κανενας αλλος.Αυτο κατα ποσο ειναι προοδευτικο δε ξερω, θα φανει στο μέλλον.

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *