Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Η Γεωργία Αμπάρη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Σάκη Χατζηδημητρίου


 
Ονομάζομαι Αμπάρη Γεωργία, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι στην Αριδαία μαζί με το σύζυγό μου Μπαγκή Γεώργιο.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Εργάζομαι στον τομέα εξυπηρέτησης πολιτών από το 2003.

Πιο συγκεκριμένα :

από το 2003 εώς το 2007 εργάστηκα στο ΚΕΠ Αριδαίας,

από το 2007 εώς το 2008 εργάστηκα στο ΚΕΠ Εξαπλατάνου

και από το 2008 εώς σήμερα εργάζομαι στο Τμήμα Πληρωμών Συντάξεων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αριδαίας.

Είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας από το 2014 και μέλος της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας από το 2015.

Πάντα υπήρχαν ενδοιασμοί μέσα μου για το εάν έπρεπε να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ξανά. Τους όποιους ενδοιασμούς μου όμως υπερνίκησε η αγάπη μου για τον τόπο μας. Πιστεύω βαθιά στα ιδανικά και τους στόχους μου για ένα Δήμο φιλικό προς τον Πολίτη για κάθε μέρα του χρόνου και όχι μόνο για τις επόμενες μέρες που υπολείπονται των εκλογών.

Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Σάκη Χατζηδημητρίου, γιατί πιστεύω πως μόνο Ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο για την Αλμωπία.

Με εκτίμηση στην αντίληψη σας και στην αγάπη σας για τον τόπο μας.

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *