Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Το Veria Basketball Camp με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά

Το Veria Basketball Camp με την υπογραφή
του Κώστα Τσαρτσαρή

επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Συνέντευξη τύπου 13 Μαΐου (10:00) στο Δημαρχείο Βέροιας


Η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο «Veria Basketball Camp» ξεκίνησε! Η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση θα διεξαχθεί για 5η συνεχόμενη στη πόλη της Βέροιας από τον πρώην επαγγελματία διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου, του Α.Ο.Κ. και των Αετών καθώς και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας.

Αυτή τη χρονιά το Veria Basketball Camp θα πραγματοποιηθεί σε δύο χρονικές περιόδους (Α’ περίοδος 18 -22 Ιουνίου και Β’ περίοδος 24 - 28 Ιουνίου) και μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Το πρόγραμμα του «Veria Basketball Camp 2019» καθώς και λεπτομέρειες για την λειτουργία του θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας την Δευτέρα 13 Μαϊου στις 10:00 από τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Δήμαρχο Βέροιας και τους εκπροσώπους των ομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2019» στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *