Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Επίσκεψη υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Παρούτογλου Νικόλαου στις δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Παρούτογλου Νικόλαος στις δημόσιες υπηρεσίες του δήμου.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τους συνεργάτες του, Τσιρόπουλο Νικόλαο, Νικολαΐδη Κωσταντίνο, Τσιώνη Γεώργιο, Θεοδωρίδη Αναστάσιο και Λεμονίδη Γεώργιο επισκέφθηκε κατά σειρά το υποκατάστημα Ι.Κ.Α ΑΡΙΔΑΙΑΣ, το Κ.Ε.Π, το δήμο και το γραφείο της πολεοδομίας, το Κέντρο Υγείας, το Δασαρχείο, το Αστυνομικό τμήμα και την Πυροσβεστική υπηρεσία Αριδαίας.

Είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα και τις ελείψεις των υπηρεσιών και μετά από εποικοδομητικό διάλογο να προτείνει ουσιαστικές λύσεις. ¨Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ακόμα και αν πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας, προκειμένου να μη διασαλευτεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών¨ τόνισε ο Νίκος Παρούτογλου. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζήτησε με τον διοικητή της Π.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ήταν η αποτύπωση ενός πλάνου-σχεδίου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αλλά και τακτικών περιπτώσεων γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τη ζωή του άλλου.

Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *