Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μπάτσης: "Θα επεμβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο μας;" - Χατζηδημητρίου: "Με ενοχλεί η παραπληροφόρηση και έλλειψη πολιτικού σας λόγου"

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας κ. Μπάτση και κ. Χατζηδημητρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Τετάρτη (29/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη.


Το ερώτημα που απηύθυνε ο κ. Μπάτσης προς τον κ. Χατζηδημητρίου έχει να κάνει με την φερόμενη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανή εμπλοκή στις αποφάσεις του Δήμου.


Ερώτηση κ. Μπάτση: "Κ. Χατζηδημητρίου αρνηθήκατε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την ανακοίνωση ότι είστε συνδυασμός της επιλογής τους. Ενώ δεν αρνηθήκατε τους υποψηφίους του κόμματος. Σήμερα οι 4 από τους 8 εκλεγμένους είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύετε ότι αν εκλεγείτε εσείς, το συγκεκριμένο κόμμα  δεν θα επεμβαίνει άμεσα ή έμμεσα στις αποφάσεις του Δήμου μας;"

Απάντηση κ. Χατζηδημητρίου: "Με ποιον τρόπο εννοείτε ότι θα παρεμβαίνει στις αποφάσεις μας; Πως το γνωρίζετε εσείς αυτό, έχετε πληροφορίες; Εάν δεν έχετε πληροφορίες πως εννοείτε ότι κάποιος είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, από την όψη του; Αυτό που με ενοχλεί κ. Μπάτση είναι η παραπληροφόρηση και η συκοφαντία. Αυτό μ' ενοχλεί. Και αυτό προσπαθείτε να κάνετε το τελευταίο διάστημα ελλείψει του πολιτικού σας λόγου. Προσπαθείτε να μεταφέρετε την ατζέντα της συζήτησης από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας στην παραπληροφόρηση και παραπολιτική. Εδώ και 5 μήνες ξεκίνησα την προσπάθεια μου πάνω από κόμματα και πολιτικές παρατάξεις. Με δική μου προτροπή ο συνδυασμός και η επιλογή των ατόμων έχει γίνει χωρίς κομματική ταυτότητα. Η όποια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ έγινε χωρίς τη δική μας ανάμειξη, χωρίς καμιά δική μας συνεννόηση και γι' αυτό το λόγο από τη πρώτη στιγμή βγάλαμε ανακοίνωση και αποδοκιμάσαμε την ενέργεια αυτή. Δηλαδή υπονοεί ο κ. Μπάτσης ότι ο δικός του συνδυασμός θα υφίσταται την ανάλογη παρέμβαση από συγκεκριμένο πολιτικό φορέα; Την ερώτηση μου κ. Μπάτση σε εσάς!"

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωμένοι για την Αλμωπία"


Ερώτηση κ. Χατζηδημητρίου: "Σας αντιστρέφω την ερώτηση κ. Μπάτση. Τα δικά σας στελέχη που ανήκουν σε κάποιο πολιτικό κόμμα, θα υφίστανται την ίδια πολιτική παρέμβαση, όπως υπονοείτε για εμάς;"

Απάντηση κ. Μπάτση: "Εννοείται πως όχι. Εμείς μια ομάδα νέων ανθρώπων μαζευτήκαμε πριν 1 χρόνο και αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα διεκδικήσει το Δήμο Αλμωπίας. Εσείς μας χλευάσατε και δεν μας πιστέψατε. Ξεκινήσαμε μόνοι μας, δεν είχαμε καμιά κομματική στήριξη, είμαστε ανεξάρτητοι. Δεν έχουμε κανέναν χορηγό, κανέναν σπόνσορα και γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχω κι εγώ άτομα που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους. Οπότε δεν μπορείτε να μου αντιστρέψετε αυτό το ερώτημα, όταν στον δικό σας συνδυασμό ανήκουν οι μισοί σε μια πολιτική ομάδα."

Δείτε το 2ο trailer που ετοίμασε το ialmopia με φόντο τον β' γύρο εκλογών: Χατζηδημητρίου ή Μπάτσης;


13 comments:

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΣ ΤΑΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giatre sebale sti thesi sou o xristaras. kalytera na katsis spiti sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ποιος αξίζει να διοικήσει το δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπάτσης !!!!!!! Παμε δυνατά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι υπερασπιστές τις συμφωνίας των Πρεσπών αυτό αρκεί γιατρέ για να μην τους έχω στον συνδιασμό μου. Αλλά εσείς ένας αδίστακτος όπως αποδεικνύεται άνθρωπος, προκειμένου να εκλεγείτε και να αποσπάσετε ψήφους ούτε που το σκεφτήκατε.
    Για μας αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα σας.
    Κάποιοι ξεπούλησαν τα χώματα μας. Δεν θα σας αφήσουμε να το αποτελειώσετε.
    Εμείς εδώ ζούμε κ θα φροντίσουμε να ζούνε και τα εγγόνια μας.
    Για τους υποψηφίους σας αυτά είναι λόγια φασιστικά για μας είναι πατριωτικά.
    Άρα μην μας λέτε αν έχουμε πληροφορίες .
    Μιλάνε μόνες τους οι πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χατζηδημητρίου σπίτι σού ρε παπουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας κουράσατε με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Τώρα ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Πάντως Κε Καλαιτζή μου κάνει άσχημη εντύπωση η επιλογή σας που από όλη τη συνέντευξη διαλέξατε μόνο το συγκεκριμένο και μάλιστα με αυτό τον τίτλο. Ωραία δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα ας τα κρίνουν οι πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπηκε και ο Μπατσης στο ίδιο παιχνιδι οτι κατηγορουσε το Μπινο κανει κουραστικοι ολοι σας το ιδιο σιγα την δημοσιογραφια προσβαλουμε το νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χατζηδημητριου την Κυριακη θα εξαφανιστεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενωμένοι για την Αλμωπία, όλοι μαζί για ενα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.Ο κ.Χατζηδημητριου αυτή τη στιγμή είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του Δημάρχου,το έχει αποδείξει αλλωστε και στο παρελθόν.Τα έργα που άφησε ειναι εργα μιας ζωης κανεις δε μπορεί να το αρνειθει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως αν κάτσει κάποιος αναποφάσιστος και ακούσει όλο το βίντεο θα καταλάβει πως κάνει μπαμ ο σπουδαγμενος και ο μη. Μέρα με τη νύχτα. Κύριε Χατζηδημητρίου ήσασταν με διαφορά ο νικητής του ντιμπέιτ και θα σας στηρίξω. Το αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσα χρονια σπουδαγμένοι μας κυβερνούν και είδαμε τα αποτελέσματα. Λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *