Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του ΦΟΑ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Η οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας ζει ιστορικές στιγμές, καθώς η παιδική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και θα αγωνιστεί από 19-23 Ιουνίου στη δεύτερη φάση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας με άλλες πέντε πρωταθλήτριες ομάδες της Μακεδονίας, της Θράκης και της Βορειοδυτικής Ελλάδας, ένα εισητήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων!

Τον τίτλο του Πρωταθλητή κατέκτησε η ομάδα μας επάξια, έπειτα από δύο συγκλονιστικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου στο φάιναλ φορ της ΕΚΑΣΚΕΜ στη Βέροια. Το Σάββατο 11/5 στον ημιτελικό κέρδισε με 58-56 τον Άθλο Αλεξάνδρειας και την Κυριακή 12/5 στον τελικό με αντίπαλο τον Βατανιακό Πιερίας πήρε τη νίκη με 62-59, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει μέχρι και 14 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, πραγματοποιώντας έτσι μια απίστευτη ανατροπή!

Ο Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει τους αθλητές του παιδικού τμήματος μπάσκετ που με κόπο και θυσίες έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έφεραν το κύπελο στην πόλη μας και έκαναν περήφανη όλη την Αλμωπία! Τους ευχαριστούμε για τις ονειρικές στιγμές που μας προσέφεραν και τους ευχόμαστε υγεία για να συνεχίσουν με επιτυχίες στην επόμενη φάση. Επίσης, συγχαίρουμε τον προπονητή τους, κ. Γιώργο Χασάπη, που μεθοδικά και με πλάνο τριετίας ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα, καθώς και το συνεργάτη του κ. Γιάννη Αναστασιάδη. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών, για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πιστεύουμε πως τους ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες του φάιναλ φορ, ο Βατανιακός, ο Άθλος Αλεξάνδρειας και ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, τόσο για το ήθος όσο και για την αγωνιστική ποιότητα των ομάδων τους, που βοήθησαν να παρακολουθήσουμε τέσσερα θεαματικά παιχνίδια.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ΕΚΑΣΚΕΜ για την άρτια διοργάνωση, καθώς και τους διαιτητές του φάιναλ φορ κυρίους Μητώνα Γεώργιο, Καραμανλή Γεώργιο, Παπαγεωργίου Κύρο, Εκίζογλου Κωνσταντίνο, Μπόιτση Κωνσταντίνο και Χατζηκώστα Αντώνη, που ανταποκρίθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στις απαιτήσεις των αγώνων.

Ευχόμαστε αυτή η επιτυχία να είναι μόνο η αρχή και η εξαιρετική δουλειά των προπονητών μας σε όλα τα τμήματα να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς.

Με τιμή, 

Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *