Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η θέση των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας για σιδηροδρομική σύνδεση και το μήνυμα προς τον κόσμο της Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας κ. Μπάτση και κ. Χατζηδημητρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Τετάρτη (29/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη. Διαβάστε τι απάντησαν σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την κατασκευή σιδηροδρομικού άξονα στην περιοχή μας και τι μήνυμα έστειλε έκαστος προς τον κόσμο για την  τελική ψήφο της Κυριακής στο φινάλε των εκλογών.



Ερώτηση: Η περιοχή μας είναι σιδηροδρομικά αποκλεισμένη. Μπορεί η νέα Δημοτική Αρχή  να διεκδικήσει κάποιο έργο; Ή δεν είναι απαραίτητο για τους κατοίκους;


Μπάτσης: "Οτιδήποτε είναι καλό για τον τόπο μας να γίνει με σκοπό να αναπτυχθούμε στις εγχώριες και ευρωπαϊκές αγορές. Σε ένα τέτοιο πλάνο σιδηροδρομικού δικτύου θα είμαστε συμπαραστάτες."


Χατζηδημητρίου: "Θα βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής σίγουρα, αλλά δεν είναι προτεραιότητα μας. Θα διεκδικήσουμε τη βελτίωση των υφιστάμενων οδικών αξόνων. Θα προσπαθήσουμε για τη συνεχή συντήρηση, αλλά και τη χάραξη νέων δρόμων του Δήμου. Στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια, αλλά δεν είναι προτεραιότητα μας."


Ερώτηση: Ποιο είναι το μήνυμα των πολιτών με τη ψήφο τους στον α' γύρο;


Χατζηδημητρίου: "Σαφή και καθαρά τα μηνύματα. Συνεργαστείτε. Η απλή αναλογική επιβάλλει συναινέσεις, γι' αυτό και το μήνυμα του συνδυασμού μας είναι "Ενωμένοι για την Αλμωπία". Εξ αρχής είχαμε ανοιχτές διαύλους με τους άλλους συνδυασμούς για κατανόηση και συνεργασία. Ένα πρόγραμμα κοινό για τον τόπο μας."


Μπάτσης: "Ευχαριστημένοι είμαστε από το αποτέλεσμα, φάνηκε ακόμα από την Παρασκευή στην ομιλία του συνδυασμού μας. Δηλαδή εμπιστεύονται εμένα και την ομάδα μου. Μια νέα ομάδα ζωντανή, σαν παρέα. Καταλάβαμε τα ζητήματα τους και θα λύσουμε τα προβλήματα τους. Ό,τι καλό έχει να προτείνει κάποιος, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία."

Δείτε το 2ο trailer που ετοίμασε το ialmopia με φόντο τον β' γύρο εκλογών: Χατζηδημητρίου ή Μπάτσης;


2 comments:

  1. Μπράβο ρε ialmopia για την σωστή ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο site.Το μόνο αντικειμενικό και ανεξάρτητο. Κάποιοι πρέπει να παίρνουν μαθήματα δημοσιογραφίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *