Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

IALMOPIA LIVE: Στην κεντρική ομιλία του Σάκη Χατζηδημητρίου [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τρίτος κατά σειρά ξεκίνησε την ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωμένοι για την Αλμωπία". Μπροστά σε μια μεγάλη συγκέντρωση και γεμάτη αισιοδοξία, ο Σάκης Χατζηδημητρίου έστειλε τα εξής μηνύματα προς τον κόσμο:


"Η Αλμωπία από σήμερα αλλάζει. Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι δε μας αξίζει η αδράνεια και η στασιμότητα. Αυτές οι δημοτικές εκλογές αφορούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Γι' αυτό ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε ξανά μετά από 20 χρόνια..."


Δείτε αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Χατζηδημητρίου μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Φωτογραφίες:






4 comments:

  1. ο γιατρος θα παει 2η κυριακη αυτο ειναι το μονο σιγουρο. μπινοσ θα πατωσει και μπατσης θα κοντραριστει με παρουτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προχώρα σακη η αλμωπία μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είχε αρκετό κόσμο, ωραία ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *