Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ανανέωσαν με Αλμωπό Αριδαίας Μένιος, Τζιμογιάννης, Ελευθεριάδης - Παρελθόν ο Κανωτίδης

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους τρεις ποδοσφαιριστές του συλλόγου Σίμο Μένιο, Νίκο Τζιμογιάννη και Γιώργο Ελευθεριάδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αποτέλεσαν εκ των βασικών μελών της περσινής χρονιάς και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που και τη νέα σεζόν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Τους ευχόμαστε τα καλύτερα με υγεία και επιτυχίες.

Παρελθόν ο Γιάννης Κανωτίδης
Ο προπονητής του Άρη Υδραίας (Β’ ομάδα Αλμωπού Αριδαίας) αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μας Γιάννης Κανωτίδης, υπέβαλε την παραίτηση του στο Δ.Σ. του συλλόγου η οποία και έγινε δεκτή.

Ως Δ.Σ, τον ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *