Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή Χρήστου Πασσαλή: "Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας"

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες μου για την στήριξη και την αγάπη τους.

Τους ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας μέσα από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκεστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, ως ελάχιστη ανταπόδοση, είναι να συνεχίσω να διεκδικώ, μαζί με εσάς και για εσάς, περισσότερα!

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο για την επανεκλογή του και τον έντιμο αγώνα του. Είμαστε όλοι στο πλευρό του ώστε το όραμα του συνδυασμού "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε" για τον Δήμο Πέλλας, να γίνει πράξη.
 
Χρήστος Πασσαλής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *