Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Βάσεις 2019: Ανοδικές τάσεις στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές [ΠΙΝΑΚΑΣ]

Νέες εκτιμήσεις που δείχνουν «τσιμπημένες» τις Βάσεις 2019 για την εισαγωγή σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα».


Στη λίστα με τις Βάσεις 2019 για τις σχολές που φανερώνουν ανοδικές τάσεις στα μόρια περιλαμβάνονται και οι σχολές πυροσβεστών, ενώ ενδιαφέρονται στοιχεία προκύπτουν και για π

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα» για τις Βάσεις 2019, η εξασφάλιση μιας θέσης στο Δημόσιο αποτελεί διαχρονικά έναν από τους βασικούς στόχους των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι διαθέσιμες θέσεις στο δημόσιο έγιναν λιγότερες ενώ και οι μισθοί υπέστησαν καθιζήσεις, δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι που συμπλήρωσαν και φέτος το μηχανογραφικό τους με το κίνητρο της μονιμότητας -δίχως να υπολογίζουν τις προβλέψεις για τις Βάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2019 που αναφέρονται σε πτώσεις έως και κατά 1.000 μόρια.
Στην κορυφή των μηχανογραφικών οι... σίγουρες σχολές

Τη στροφή προς τις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές ενίσχυσαν και οι εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης για ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για τους παραπάνω λόγους, αρκετοί υποψήφιοι που κινήθηκαν στην ανώτερη βαθμολογική κλίμακα των 18 έως 20 βαθμών, έβαλαν στην κορυφή των μηχανογραφικών τους αστυνομικές ή στρατιωτικές σχολές, έναντι -για παράδειγμα- των νομικών σχολών.

Η μείωση του ενδιαφέροντος για τις νομικές σχολές, που διατηρούν το κύρος τους, οφείλεται σύμφωνα με αναλυτές και στα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας που μαστίζουν τον κλάδο των δικηγόρων.
Οι πίνακες εκτιμήσεων για τις Βάσεις 2019

Η εφημερίδα «Τα Νέα» δημοσιοποίησε πίνακες με εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2019 για 40 τμήματα.
 
Οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2019 για αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές:Οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2019 για 15 τμήματα που απαιτούσαν εξέταση ειδικού μαθήματος:
 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *