Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Πέτρο Περδικάτση

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Πέτρο Περδικάτση υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με αιρετούς συνεργάτες της.

Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη, εθιμοτυπική συνάντησή τους μετά την προαγωγή του κ. Περδικάτση και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η Δήμαρχος Σκύδρας συνεχάρη τον Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά και την ικανοποίησή της για την προαγωγή και την υπηρεσιακή του εξέλιξη και δηλώνοντας ότι στη θέση που σήμερα είναι θα έπρεπε να βρίσκεται πολύ ενωρίτερα.

Τον ευχαρίστησε θερμά για την προηγούμενη συνεργασία τους από τη θέση του Υποδιευθυντή της Αστυνομίας Πέλλας με ευθύνη για κάποιο διάστημα και της διοίκησης του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας.

Ο κ. Περδικάτσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τη Δήμαρχο για την υποδοχή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία, καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα και μ΄επιβεβαίωση της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *