Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Και εσύ λαέ βασανισμένε... μην ξεχνάς - του Σαββίδη Παναγιώτη

(εύσημα έδωσε η ΚΟΜΙΣΙΟΝ, η Ε.Ε, για τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ενθαρρύνουν στην Ν.Δ να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο)

Είναι αποκαλυπτικά όσα δήλωσαν στελέχη της Κομισιόν, ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευθυγραμμισμένη με τις κατευθύνσεις τους και καλούν την Ν.Δ. να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, κάτι που γίνεται από την ίδια, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες υποδείξεις από τα επιτελεία των Βρυξελλών.

Αυτή είναι η μεγάλη πολιτική «αλλαγή» της χώρας από την Ν.Δ.

Το πλαίσιο είναι καθορισμένο. Είναι όλες οι μνημονιακές δεσμεύσεις που δεν αμφισβητεί η Ν.Δ που άφησε άθικτες ο ΣΥΡΙΖΑ και τις επέκτεινε κιόλας. Είναι τα ματωμένα πλεονάσματα που πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει με βαρύ τίμημα ο λαός μέχρι το 2060. Είναι οι πλειστηριασμοί των λαϊκών κατοικιών, βασική κατευθυντήρια γραμμή που θα διαχειριστεί η Ν.Δ. με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη ,για την ενίσχυση των τραπεζών.

Να θυμίσουμε ότι οι τράπεζες ενισχυθήκαν από το πρώτο μνημόνιο με δισεκατομμύρια ευρώ και με το PSI που καταληστεύτηκαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, δηλαδή οι εισφορές των εργαζομένων.

Καμιά φιλολαϊκή πολιτική στα πλαίσια των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, των μνημονιακών δεσμεύσεων, που μιλάει η Ν.Δ. και όποια ανάπτυξη επιτευχθεί θα είναι αναιμική και θα γίνει εις βάρος των εργαζομένων, των μικρομεσαίων αγροτών – κτηνοτρόφων, καταστηματαρχών, μικρών εμπόρων, νέων και συνταξιούχων.

Ο λαός δεν πρέπει να περιμένει άλλο. Ο νέος γύρος επίθεσης εις βάρος του προετοιμάζεται ως συνέχεια των προηγούμενων, δεν πρέπει να μείνει αδρανής, να παρακολουθεί την νέα σφαγή του.

Ανασύνταξη – Οργάνωση – Αντεπίθεση σε αυτή την κατεύθυνση να οργανώσει την πάλη του με όρους ταξικής ενότητας και κοινωνικής συμμαχίας.

Στην προετοιμασία του λαϊκού παράγοντα για μεγαλύτερη συσπείρωση δυνάμεων στον καθημερινό αγώνα και την λαϊκή πάλη βοηθάει το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου (6μ.μ στην πλατεία Αριστοτέλους).

Είναι μια καλή ευκαιρία ο λαός να δείξει την δύναμη του και να κλιμακώσει την αγνωστική δράση και παρέμβαση ενάντια στα μονοπώλια και τους καπιταλιστές μέχρι την τελική νίκη.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα, μαχητικά, ταξικά.
 
 


Σαββίδης Παναγιώτης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *