Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Προκήρυξη για τη Β' κατηγορία 2019-20

Δημοσιευτηκε η προκήρυξη για πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ πουθα διεξαχθεί φέτος με 13 ομάδες.ΕΙ∆ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ∆ΡΩΝ


ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟ∆ΟΥ 2019-20


Σύµφωνα µε τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόµου, των Κανονισµών και του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ., καθώς και των Γενικών Προκηρύξεων της Ε.Ο.Κ. & της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., αγωνιστικής περιόδου 2019-20


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ο Υ Μ Ε


το Πρωτάθληµα της B΄ Κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., αγωνιστικής περιόδου 2019-20 µε τους ακόλουθους όρους:


ΑΡΘΡΟ 1ο ΣΩΜΑΤΕΙΑ ∆ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Στο Πρωτάθληµα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, δικαιούνται να πάρουν µέρος οι δέκα τρεις οµάδες των παρακάτω Συλλόγων που δήλωσαν συµµέτοχή για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, στο ειδικό έντυπο και είναι:
1. ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ


2. ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ


3. ΑΣ ΣΚΥ∆ΡΑΪΚΟΣ


4. ΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ


5. ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


6. ΑΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


7. ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ


8. ΑΣ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ


9. ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ


10. ΜΠΑΣ ΕΡΓΟΝΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ


11. ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


12. ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


13. Ε∆ΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ
ΑΡΘΡΟ 2ο ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ


Η έναρξη του Πρωταθλήµατος ορίζεται για το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.


Η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήµατος θα γίνει στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. την Τετάρτη 18 Σεπτεµβρίου 2019, και ώρα 19:00΄


ΑΡΘΡΟ 3ο ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ


Στους αγώνες θα χρησιµοποιηθούν υποχρεωτικά δερµάτινες µπάλες.


Το γηπεδούχο Σωµατείο υποχρεούται να προµηθεύει την φιλοξενούµενη οµάδα για τις ανάγκες της προθέρµανσης των αθλητών µε δύο (2) τουλάχιστον µπάλες, όµοιες µε αυτή που θα χρησιµοποιηθεί στον αγώνα.


ΑΡΘΡΟ 4ο ΣΥΣΤΗΜΑ ∆ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


I. ΓΕΝΙΚΕΣ ∆ΙΑΤΑΞΕΙΣ


Οι αγώνες του Πρωταθλήµατος θα διεξάγονται κατά βάση µία φορά την εβδοµάδα Σάββατο ή και άλλη ηµέρα , εφ’ όσον παραστεί ανάγκη και δεύτερη φορά την εβδοµάδα για την έγκαιρη περάτωση του Πρωταθλήµατος.


Το Σωµατείο που µετακινείτε υποχρεούται να είναι εµπρόθεσµα και στην καθορισµένη ώρα έναρξης στο γήπεδο τέλεσης του αγώνα µε δική του ευθύνη και ανεξάρτητα από το µέσο µετακίνησης του.


II. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟ∆ΟΣ


Τα Σωµατεία που µετέχουν στο Πρωτάθληµα θα συναντηθούν µεταξύ τους δύο φορές («πουλ»-ένας προς όλους) και σύµφωνα µε το πρόγραµµα που θα καταρτισθεί.


Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν αγώνες play offs µεταξύ των οµάδων που βαθµολογικά κατετάγησαν στην 1η έως και την 4η θέση.


III. PLAY OFFS


(Α΄ ΦΑΣΗ)


Στη Φάση αυτή των PLAY OFFS του πρωταθλήµατος θα συµµετέχουν οι οµάδες οι οποίες µετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος και σύµφωνα µε την βαθµολογία την οποία συγκέντρωσαν κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 4 του βαθµολογικού πίνακα. Οι οµάδες θα αγωνιστούν µεταξύ τους σε ζευγάρια ως εξής:


Ζευγάρι:(Α) 4 – 1 Ο τέταρτος µε τον πρτώτο της βαθµολογίας της νκανονικής περιόδου


Ζευγάρι:(Β) 3 – 2 Ο τρίτος µε τον δεύτερο της βαθµολογίας της κανονικής περιόδου


Νικήτριες αυτής της φάσης αναδεικνύονται οι οµάδες οι οποίες θα επιτύχουν δύο (2) νίκες επί των αντιπάλων τους στους µεταξύ τους αγώνες .


Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της οµάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας µετά την λήξη της Κανονικής Περιόδου και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου της. Σε περίπτωση που χρειασθεί και τρίτος αγώνας αυτός θα γίνει στην έδρα της οµάδας η οποία κατά την λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος είχε καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας.


(Β΄ ΦΑΣΗ)


Στην Φάση αυτή των PLAY OFFS του Πρωταθλήµατος:


1. Οι νικητές των συναντήσεων της Α΄ ΦΑΣΗΣ των PLAY OFFS θα αγωνισθούν µεταξύ τους . Νικήτρια αυτής της Φάσης θα είναι η οµάδα που θα πραγµατοποίηση δύο (2) νίκες επί του αντιπάλου της.


Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της οµάδος η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας µετά την λήξη της Κανονικής Περιόδου και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου της. Σε περίπτωση που χρειασθεί και τρίτος αγώνας αυτός θα γίνει στην έδρα της οµάδας η οποία κατά την λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος είχε καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας.


Η νικήτρια οµάδα θα καταλάβει την 1η θέση και θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ∆ΡΩΝ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. , η ηττηµένη θα καταλάβει την 2η θέση της τελικής βαθµολογικής κατάταξης του Πρωταθλήµατος.


2. Οι ηττηµένοι των συναντήσεων της Α΄ ΦΑΣΗΣ των PLAY OFFS θα αγωνισθούν µεταξύ τους . Νικήτρια αυτής της Φάσης θα είναι η οµάδα που θα πραγµατοποίηση δύο (2) νίκες επί του αντιπάλου της.


Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της οµάδος η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας µετά την λήξη της Κανονικής Περιόδου και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου της. Σε περίπτωση που χρειασθεί και τρίτος αγώνας αυτός θα γίνει στην έδρα της οµάδας η οποία κατά την λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος είχε καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας.


Η νικήτρια οµάδα θα καταλάβει την 3η θέση και η ηττηµένη θα καταλάβει την 4η θέση της τελικής βαθµολογικής κατάταξης του Πρωταθλήµατος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *