Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Αιτήσεις στο ΙΕΚ Αριδαίας

Υποβάλλετε Ηλεκτρονικά την Αίτησή σας στον σύνδεσμο

https://diek.it.minedu.gov.gr/

για τις οκτώ ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:

1. SPA-Λουτροθεραπεία

2.Συνοδός Βουνού

3.Chef 
 
4. ΑγροΤουρισμός

5.Θρησκευτικός Τουρισμός 6. Αισθητική

7.Βοηθός Λογιστή 8.Κομμωτική


ΠΡΟΣΟΧΗ : Το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει τη Δευτέρα 09/09/2019 και ώρα 23.59.
Μπορείτε να προσέρχεστε στη Γραμματεία για να σας βοηθήσουμε με την αίτησή σας καθημερινά από τις 9.00 πμ έως τις 7.00 μμ.


Για την εγγραφή σας χρειάζεστε


Ένα ενεργό email

AMKA

Απολυτήριο Λυκείου (ή Πτυχίο ΕΠΑΛ/ΤΕΕ,ΤΕΛ/ΤΕΣ)

ΤαυτότηταΑπό την επικοινωνία μας αυτή, εμείς οι άνθρωποι του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, θέλουμε να κρατήσετε τη σημαντική ευκαιρία που έχετε να εξειδικευθείτε σε μοντέρνα και καινοτόμα αντικείμενα με δωρεάν σπουδές στο μεγαλύτερο ΙΕΚ του Ν. Πέλλας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Κεντρική Μακεδονία. Αντικείμενα που είτε εσείς μας προτείνατε και το αφουγκραστήκαμε, είτε οι εξελίξεις επιβάλλουν και η αγορά παρέχει.

Διαθέτουμε τόσο την εμπειρία όσο και την απαραίτητη διείσδυση στην αγορά εργασίας κάτι που μας εξασφαλίζει υψηλή αναγνωρισιμότητα και αποδοχή σε πολυάριθμους επαγγελματικούς κλάδους πανελλαδικά.

Μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα μέσω της σελίδας μας στο facebook Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, όσο και με email στέλνοντας το Ονοματεπώνυμο και το Κινητό σας στο students@iekaridaias.gr .

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική χρονιά Επαγγελματικής Εξειδίκευσης και σταδιοδρομίας ξεκινά και οφείλουμε όλοι να παρακολουθούμε από κοντά, τόσο τις εξελίξεις όσο και τις ευκαιρίες που μας δίνονται.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *