Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αγιασμός του Α. Σ. "Ελπίδες" Προμάχων. Κάτι μεγάλο και ελπιδοφόρο γεννιέται

Σε αισιόδοξο κλίμα τελέστηκε ο Αγιασμός του ΑΣ Ελπίδες Προμάχων. 

Στον Αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Τασιώλα, ο προπονητής Ευθύμης Τσόρμπας, το σύνολο των διψασμένων για διακρίσεις ποδοσφαιριστών του συλλόγου, αρκετοί γονείς των παιδιών και φίλοι της ομάδας. 

Αξιοσημείωτη και η παρουσία του ιδρυτή και πρωτοπόρου της ιστορικής ομάδας Δημήτρη Γούδη (Μελέτη), ο οποίος αποτελεί το ακροτελεύτιο σημείο αναφοράς στην πορεία του συλλόγου στα ιστορικά και «πέτρινα» χρόνια, τότε που όλα ήταν δύσκολα και αντιμετωπίζονταν οι προκλήσεις με νύχια και με δόντια. 

Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας της Ενορίας των Προμάχων πατήρ Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή πορεία με υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία μιας θρυλικής-εμβληματικής μορφής για τα ποδοσφαιρικά κι όχι μόνο χρονικά του τόπου, το όνομα της οποίας συνδέεται με τα πρώτα εμβρυϊκά χρόνια της ομάδας των Προμάχων. 

Πρόκειται για τον παπά Γρηγόρη Τζαγκαράκη, τον Κρητικό ιερέα, που διακόνεψε στον ιστορικό οικισμό, τον αγάπησε και που βοήθησε τα μάλα στην ίδρυση και την θριαμβευτική πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας στα χρόνια του 1978 και μετέπειτα. 

Ο παπά Γρηγόρης μίλησε με πολύ συγκίνηση για κείνα τα χρόνια, είπε πολλές ιστορίες στα παιδιά και τους ευχήθηκε πολλές πολλές επιτυχίες και απηύθυνε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στις οικογένειες όλων των παρευρισκομένων. 

Στην συνέχεια αφού μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ο Μελέτης και ο προπονητής Ε. Τσόρμπας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη χαλαρή προπόνηση.
Καλή αρχή, καλή επιτυχία σε όλους.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ / promahi-nea.blogspot.com
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *