Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Γ' Εθνική: Ο Τάσος Θωμαΐδης αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής στον Φ.Ο. Αριδαίας

Με μια σημαντική προσθήκη στη λειτουργία του τμήματος Μπάσκετ προχωράει η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Θωμαΐδης αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου και μαζί με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Παναγιώτη Βάτση, θα οργανώσουν ακόμα περισσότερο τα τμήματα υποδομής του Φ.Ο. Αριδαίας. Παράλληλα, με την εμπειρία του ως πετυχημένος προπονητής σε ομάδες Β’ Εθνικής κατά το παρελθόν, θα συμβάλλει στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. 

Ο Τάσος Θωμαΐδης, υπήρξε αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, μέλος Εθνικών ομάδων, γυμναστής και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης - Τμήμα Καλαθοσφαίρισης). Σαν προπονητής έχει εκτελέσει καθήκοντα σε ομάδες Β´ και Γ’ Εθνικής, όπως ο Πιερικός, το Ασβεστοχώρι και ο Αιγινιακός.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο Θωμαΐδη στη μεγάλη οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας, ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά και πιστεύουμε σε μια άψογη συνεργασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *