Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Διαμαρτυρία Εδεσσαϊκού - Το βίντεο του αγώνα στη διάθεση του κ. Περέιρα και της ΚΕΔ

Στην διάθεση του κ.Περέιρα καθώς και σε όλα τα αρμόδια μέλη της ΚΕΔ βρίσκεται το video του προχθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Θερμαϊκό για να δουν..
 
 
..να διαπιστώσουν και να αναλύσουν όλες τις φάσεις του αγώνα όπου ο κ.Μελτζανίδης με τους βοηθούς του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα μη σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας,μη σεβόμενοι μια ομάδα με ιστορία 60 χρόνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μη σεβόμενοι μια ολόκληρη πόλη.Αυτο που έγινε την Κυριακή εάν και είμαστε μόνο στην 1η αγωνιστική δυστυχώς είναι μια συνέχεια της πέρσινης χρόνιας.Από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα η διαιτησία έδειξε ότι είχε ένα και μοναδικό σκοπό:Να μην αφήσει τον Εδεσσαϊκό να κερδίσει.

Ο Εδεσσαϊκός ήδη ζητάει με επιστολή που έστειλε την παραδειγματικη τιμωρία του κ. Μελτζανίδη και των βοηθών του κ.Παπαδάκη και Χριστοδούλου και φυσικά την εξαίρεση τους για τα παιχνίδια της ομάδας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *