Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Συντηρήσεις σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Έδεσσας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων αφορούν βαψίματα και συντηρήσεις σε χώρους υγιεινής, στέγες και υδρορροές, αλλά και δημιουργία νέων χώρων εξυπηρέτησης των εκπαιδευτικών αναγκών, όπως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Ενιαίου Λυκείου και η προμήθεια σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης δήλωσε:

«Η συντήρηση των σχολικών μονάδων είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ως μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας το γνωρίζω καλά και για το λόγο αυτό όλες μου οι προσπάθειες κατατείνουν στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού πλαισίου για τους μαθητές και τους καθηγητές. Το πλαίσιο αυτό είναι καθαρές και συντηρημένες υποδομές, σύγχρονος εξοπλισμός και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης. Η νέα σχολική χρονιά μας βρίσκει με ικανοποιητικά συντηρημένες υποδομές και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *