Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Τοποθετούνται οι παιδικές χαρές στην Άρνισσα Δήμου Έδεσσας

Τοποθετούνται τα όργανα των δύο (2) παιδικών χαρών που δημιουργούμε στην Άρνισσα, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δήμου Έδεσσας. Όλες οι παιδικές μας χαρές ανακατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Το έργο ανακατασκευής των παιδικών χαρών προχωράει κανονικά και ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο που αφορά στην εγκατάσταση των παιχνιδιών. Ακολουθούν η εγκατάσταση γεωυφάσματος και η επίστρωση των δαπέδων με κατάλληλο υλικό, καθώς και οι περιφράξεις όπου απαιτείται. Για τους λόγους αυτούς, όπως και για το αυτονόητο ότι πρέπει να στεγνώσουν τα τσιμέντα με τα οποία τοποθετήθηκαν τα παιχνίδια, παρακαλούμε τους γονείς και τα παιδιά να μην χρησιμοποιούν τις παιδικές χαρές μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *