Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αναβαθμίζεται και επεκτείνεται το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Κανονικά θα συνεχιστεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς για τον σκοπό αυτό έχουν εξασφαλιστεί 62, 5 εκατομμύρια ευρώ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 

Ο θεσμός θα ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό (3.000 εργαζόμενοι), το οποίο θα προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ ενώ μέχρι τη διενέργεια του διαγωνισμού και τις προσλήψεις, οι σημερινοί εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Στις παραπάνω δεσμεύσεις προχώρησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ικανοποιώντας τα δίκαια αιτήματα του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Ο κος Σταμενίτης αναφορικά με την εξέλιξη τόνισε ότι: «Έχουμε μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς αναβαθμίζεται και βελτιώνεται ένας θεσμός που είναι πολύτιμός για την παροχή φροντίδας σε χιλιάδες συμπολίτες μας ευπαθώς κατηγοριών (Τρίτη ηλικία, ΑΜΕΑ)»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *