Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Πέτρου Περδικάτση στο Δήμο Αλμωπίας

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας, από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ.Πέτρο Περδικάτση. 

Τον νέο ΑΔ υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Βέσκο Δημήτριο, τους αντιδημάρχους κκ. Κετικίδη Ιωάννη, Σέλκο Ιωάννη , Γιάντση Δημήτριο και Χατζηγιαννίδη Χρήστο, την δημοτική σύμβουλο κ. Νάνου Πολυξένη καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας – Υδραίας κ. Ταρασίδης Θεόδωρος και ο κοινοτικός σύμβουλος κ.Θεολόγος Αρζόγλου

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο ΑΔ ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα υπάρχοντα ζητήματα ασφαλείας στην Αλμωπία και τα βήματα επίλυσής τους. Από την μεριά του ο δήμαρχος και οι αιρετοί συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Μπάτσης δώρισε στον νέο ΑΔ δύο βιβλία με θέμα την ιστορία της Αλμωπίας, αυτό του κ. Μπίνου Χρήστου με τίτλο Στον Ίσκιο του Καϊμακτσαλάν καθώς και του κ. Καρατζόγλου Τάσου με τίτλο Η Αλμωπία στο διάβα των αιώνων.

Κλείνοντας την συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο ΑΔ, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *