Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κορασίδες Ικάρου Έδεσσας - Νάουσα 3-0

Άλλη μια νίκη εκτός έδρας πέτυχαν οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας, με 3-0 σετ και έφτασαν τις 4 νίκες σε 4 παιχνίδια.

Χωρίς να «πιάσουν» μεγάλη απόδοση τα κορίτσια, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα αποδεικνύοντας ότι και χωρίς να είναι σε ιδιαίτερη φόρμα, με τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Στο παιχνίδι τώρα: το πρώτο σετ ξεκίνησε με την ομάδα της Έδεσσας να υπερισχύει σε όλα τα σημεία και την ομάδα της Νάουσας να ακολουθεί, με τελικό αποτέλεσμα να επικρατήσει 25-13. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν με αποφασιστικότητα και προσπάθησαν να κάνουν την έκπληξη, εκμεταλλεύτικαν την χαλαρότητα των κορασίδων της Έδεσσας και διεκδίκησαν με αγωνιστικότητα το σετ. Αντέδρασαν όμως οι του Ίκαρου και χωρίς να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 25-21.

Το τρίτο σετ ήταν μοιρασμένο και στις δύο ομάδες. Η προπονήτρια του Ίκαρου κ. Ρέτζιου έδωσε χρόνο στις νεαρότερες παίκτριες και δοκίμασε και άλλα σχήματα τακτικής. Ο Ζαφειράκης το εκμεταλλεύτηκε και μάλιστα στην αρχή προηγήθηκε στο σκορ 6-2 και μετά 12-8. Ο Ίκαρος αντέδρασε και το σετ τελείωσε με 25-17.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ήρεμο, χωρίς εντάσεις. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σαρακινίδη.

Με αυτήν τη νίκη οι κορασίδες του Ίκαρου βρέθηκαν μόνες στην 1η θέση του ομίλου και βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το επόμενο Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 αντιμετωπίζουν στην Έδεσσα τον Ποσειδώνα Βέροιας που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.


Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Ρέτζιου Αν., Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *