Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Νικηφόρο ξεκίνημα για τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Κιλκίς

Τα κορίτσια του Ίκαρου ταξίδεψαν στο Κιλκίς για να αγωνιστούν με την ομάδα του Αίαντα, που την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού.

Η προσέλευση των φιλάθλων ήταν μεγάλη. Η παρουσία των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και η εικόνα τους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης προμήνυε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ απέναντι στην αξιόμαχη και αγωνιστική ομάδα του Αίαντα Κιλκίς.

Τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας από την αρχή του πρώτου σετ επέβαλαν τον ρυθμό τους, αιφνιδίασαν τις γηπεδούχες και με αγωνιστική πειθαρχεία κατάφεραν να επικρατήσουν με 14-25.

Το δεύτερο σετ ήταν και αυτό ένας μονόλογος από τη μεριά του Ίκαρου Έδεσσας που μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να δώσει δικαίωμα σε κανένα σημείο του σετ, στην αντίπαλη ομάδα, επιβλήθηκε με 14-25

Η παρότρυνση των φιλάθλων και η χαλαρότητα των φιλοξενούμενων αφύπνισε τα κορίτσια του Αίαντα και έτσι το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με εναλλαγές στο σκορ. Ακόμη και σ’ αυτό το σετ η ομάδα του Ίκαρου άντεξε την πίεση των αντιπάλων και κατάφερε τελικά να κερδίσει το σετ με 21-25.

Στα θετικά της αναμέτρησης για την ομάδα του Ίκαρου ήταν: ότι παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο – πειθαρχημένο ομοιογενές σύνολο που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια των σετ η συνολική απόδοση της ομάδας δε μειώθηκε καθόλου, αντίθετα διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ Ρέτζιου Ευτυχία – Παπαδοπούλου Φωτεινή και στον έφορο Μποζίνη Δημήτριο, για αυτήν την πολύ καλή πρώτη εικόνα της ομάδας της Έδεσσας. Περιμένουμε παρόμοια συνέχεια και στα υπόλοιπα παιχνίδια αρχή γενομένης με το εντός έδρας παιχνίδι με το ΦΟ Αριδαίας.

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας : Ρέτζιου Αν., Βιτουλαδίτου Χρ., Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *