Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας στον 2ο Δρόμο Υγείας Αλμωπίας

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας την 24-11-2019, που άρτια διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και αγκαλιάστηκε από πλήθος αθλητών και πολιτών.

Δε θα μπορούσε να λείπει, από ένα τόσο όμορφα οργανωμένο αθλητικό γεγονός ο Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ, συμμετέχοντας με μεγάλο αριθμό αθλητών-μελών-προπονητών του, καταλαμβάνοντας τρεις θέσεις στο βάθρο των αγώνων, ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ 5.100 μέτρων
3η ΓΑΒΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ40+ 5.100 μέτρων
1η ΖΟΥΜΗ ΑΝΝΑ
3η ΚΑΜΕΝΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
 



Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους αλλά και στον καθένα εθελοντή που έβαλε το δικό του λιθαράκι για να γίνει με επιτυχία αυτός ο αγώνας δρόμου.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και τον Πρόεδρό του κ. Ιατρίδη Γιώργο για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα, στις προσπάθειες του οποίου ο Φ.Ο.Α. θα είναι πάντοτε αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής, καθώς και στους φορείς και τους χορηγούς που συνέδραμαν στην πραγματοποίηση ενός ακόμα σπουδαίου αθλητικού γεγονότος στην πόλη μας. 
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *