Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Σημαντική ανακοίνωση του Δασαρχείου Αριδαίας

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από παραλαβή εγγράφου από το Δασαρχείο Αριδαίας, το Δασαρχείο μαζί με ειδικό συνεργείο κυνηγών μελών του Κ.Σ. Αλμωπίας 
 
υπό την εποπτεία δασικών υπαλλήλων και θηροφύλακα της ΚΟΜΑΘ θα πραγματοποιήσει στην περιοχή Χρυσής - Αλώρου - Αψάλου - Πολυκάρπης την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 από τις επτά (7) π.μ. έως τις απογευματινές ώρες, δίωξη - θήρα ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων στα πλαίσια μέτρων πρόληψης για την αφρικανική πανώλη των χοίρων.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους κατοίκους των συγκεκριμένων χωριών και των γειτονικών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή αυτή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *