Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Εφηβικό ΕΚΑΣΚΕΜ: Άνετη νίκη για τον ΦΟ Αριδαίας

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ- ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 92-71

(5η αγωνιστική Γ’ ομίλου εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ) 

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι έφηβοι του Φ.Ο. Αριδαίας την Κυριακή, επικρατώντας του Εδεσσαϊκού με 92-71. Η ομάδα της Αριδαίας η οποία παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες, λόγω συμμετοχής αθλητών της στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ήταν νωθρή αμυντικά με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να ακολουθεί στο σκορ από κοντά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έτρεξαν περισσότερο και με όμορφους συνδυασμούς δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας, δίνοντας τη δυνατότητα στο τέλος του αγώνα να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» για πρώτη φορά και μικρότεροι ηλικιακά αθλητές της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 1ο 21-14, 2ο (23-19)44-33 ημίχρ., 3ο (21-18)65-51, 4ο (27-20)92-71 τελικό.

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ(Αναστασιάδης): Παυλίδης 8, Κληντσάρης 12, Σαρικούδης 10(1), Τσακίρης 16(5), Βασίλογλου Θ. 4, Δουλκερίδης 19(2), Σιδηρόπουλος 6, Ασβεστόπουλος 3(1), Περχανίδης 2, Ζουνίδης 2, Τεντζέρης 6, Παντής 4.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *