Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είτε θα αναιρέσετε όσα λέτε περί fake news και ψεμμάτων ή θα οδηγήσετε τον κ. Πέτσα, σπίτι του (Video)


"Αυτό με τα πρακτικά. Ηλπιζα ότι δεν θα ρίξετε τόσο χαμηλά το επίπεδο σήμερα. Θα σας φέρω την απομαγνητοφώνηση. Είτε θα αναιρέσετε τα fake news και τα περί ψεμάτων είτε θα τον στείλετε σπίτι του, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο" είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυρ. Μητσοτάκη.

"Να σταματήσετε την καραμέλα περί ψεμάτων και fake news" προειδοποίησε στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.


"Αυτό με τα πρακτικά. Ηλπιζα ότι δεν θα ρίξετε τόσο χαμηλά το επίπεδο σήμερα με τα "φέρτο στα πρακτικά τώρα". Θα σας φέρω την απομαγνητοφώνηση. Είτε θα αναιρέσετε τα fake news και τα περί ψεμάτων, είτε θα τον στείλετε σπίτι του, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο" είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυρ. Μητσοτάκη.

Νωρίτερα ο Κυρ. Μητσοτάκης, σαν να μην γνώριζε τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να την καταθέσει στα πρακτικά..."Περιμένω, Περιμένω" έλεγε... αυτογελοιοποιούμενος.Για να μην περιμένει όμως άλλο ο Κυρ. Μητσοτάκης, ιδού η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:
"Όσο αυξάνουμε τις περιπολίες αυξάνεται στατιστικά η πιθανότητα δυστυχώς να έχουμε θέματα όπως αυτό το τραγικό περιστατικό, που είχαμε τις τελευταίες μέρες. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να φυλάμε τα σύνορά μας." ήταν αυτολεξεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στο ΣΚΑΙ...

Ο Δημ. Τζανακόπουλος κατέθεσε στα πρακτικά τα δύο απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Σ. Πέτσα

Στα πρακτικά της Βουλής κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος δύο απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα από συνεντεύξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, τα οποία επικαλέστηκε νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός τον προκάλεσε να τα καταθέσει στη Βουλή. Και τα δύο αντλήθηκαν από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Όπως τόνισε ο Δημ. Τζανακόπουλος, σύμφωνα με το πρώτο απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Πέτσα, προκύπτει σαφέστατος συμψηφισμός του προσφυγικού ζητήματος με τα εθνικά θέματα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.Το δεύτερο απόσπασμα, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, αφορά τη συσχέτιση της αύξησης των περιπολιών στο Αιγαίο με αύξηση των πιθανοτήτων τραγικών περιστατικών όπως αυτό που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην Κω.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρά τα βίντεο με τις δηλώσεις του επιμένει να μιλά για "διαστρέβλωση" κολλημένος στην ίδια προεκλογική καραμέλα.
Αλ. Τσίπρας: Δημόσια συγγνώμη ή την παραίτηση του κ. Πέτσα αλλιώς είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μπροστά σε αυτή την εμμονή να ψεύδεται η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός τόσο εξόφθαλμα και με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ανέφερε απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη: "είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία".

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στα social media:
Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.
Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δυο επιλογές:
Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.
Αν δεν κάνει τίποτα από τα δυο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...Συντάκτης: avgi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *