Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

4η Διακρατική συνάντηση Erasmus+ από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών από τις 1/12-7/12 διοργανώνει την 4η διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος


(Συμπράξεις για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης) Erasmus+ KA2 “Σχολική Διαμεσολάβηση-Μαθητές Ηγέτες”, στο οποίο το σχολείο μας συμμετέχει.

Οι φορείς που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα είναι σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 6 Ευρωπαϊκές χώρες: Ελλάδα, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία.

Τους εταίρους μας υποδέχθηκαν, ο δήμαρχος Πέλλας Γ. Στάμκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις προσομοιώσεων Σχολικών Διαμεσολαβήσεων από τους μαθητές Διαμεσολαβητές της κάθε χώρας, συζητήσεις σχετικά με την εμπειρία των μαθητών από την εκπαίδευσή τους στο θεσμό της Σχολικής Διαμεσολάβησης και πολιτιστικές επισκέψεις στα μνημεία της πόλης μας, στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, στο Βαρόσι της Έδεσσας και στο Λουτράκι της Αριδαίας, στο Λευκό Πύργο, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και στο ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και στο Μουσείο της Βεργίνας στο πλαίσιο της προσέγγισης των Ευρωπαίων εταίρων μας με τον πολιτισμό της Μακεδονίας μας.

Ο Διευθυντής 

Βασιλειάδης Αντώνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *