Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη:


Αποδοχή επιπλέον χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ ποσού 2.120,00 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.

Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.

Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την Γ’ τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού 2019. (έχει σταλεί ηλεκτρονικά η εισήγηση)

Έγκριση διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης βράβευσης αποφοίτων.

Επικύρωση ή μη του πρακτικού της από 22-11-2019 συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.

Οικονομική ενίσχυση ενδεών.

Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Σκύδρας για την δημοτική θητεία 2019-2023.

Έγκριση μελέτης και υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ» με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ».

Ένταξη του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου.

Έγκριση μελέτης και υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ» με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

Ένταξη του έργου με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου.

Έγκριση προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών. (έχει σταλεί ηλεκτρονικά η εισήγηση)

Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια υπόγειου κάδου.

Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια χλοοτάπητα για το Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας.

Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια αστικού εξοπλισμού τεσσάρων παιδικών χαρών Δήμου Σκύδρας.

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΤΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

Έγκριση 2ης παράτασης της 2ης τμηματικής προθεσμίας περαίωσης των εργασιών με αναθεώρηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

Έγκριση του προϋπολογισμού 2020 του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ . (έχει σταλεί ηλεκτρονικά η εισήγηση)

Έγκριση για την εκποίηση ξυλείας με δημοπρασία στην θέση ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ της Τ.Κ. Ριζού.

Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρου στην Τ.Κ. Ριζού

Έγκριση για την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του δημοτικού γηπέδου Ριζού στο σωματείο ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ 2018 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *