Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Στα 200 ευρώ κοστολογεί τις ζωές μας ο Άδωνης Γεωργιάδης - του Σαββίδη Παναγιώτη

Δεν ξέρω αν η λέξη πρόκληση είναι αρκετή για να χαρακτηρίσεις την επαίσχυντη δήλωση που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο κανάλι «OPEN» «ότι γνωρίζει μελέτες που με 200 ευρώ μπορείς να επιβιώσεις».

Προφανώς για τον «άριστο» αυτό υπουργό της κυβέρνηση της ΝΔ όλες οι ζωές δεν έχουν την ίδια αξία, αφού οι γονυκλισίες και το γλείψιμο εκεί που «έφτυνα» που γνωρίζει καλά ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι προσόν «υπέρτατης» αξίας που πρέπει να αποζημιώνεται με εκατομμύρια ευρώ για τις κυβερνητικές του διεκπεραιώσεις στην άσκηση των αντιλαϊκών πολιτικών.

Αυτός λοιπόν ο ανεκδιήγητος «υπάλληλος» του κεφαλαίου, μέσα από τα κανάλια των αφεντικών του που χρόνια ολόκληρα κάνει τον «μαϊντανό», εκφοβίζει και εκβιάζει έμμεσα έναν λαό, λέγοντας τον ότι και με 200 ευρώ μπορεί να επιβιώσει.

Τα 200 ευρώ που είπε ο Γεωργιάδης αντανακλά τα οράματα του κεφαλαίου που υπηρετούν όλα τα αστικά κόμματα (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ κτλ).

Τα ευήκοα ότα που ψάχνει ο Άδωνης Γεωργιάδης, συνδέονται με το νήμα του ψευδεπίγραφου ιδεολογήματος πέρι «ταύτισης των συμφερόντων του κεφαλαίου με τα λαϊκά συμφέροντα», που χρόνια ολόκληρα καλλιεργούν μηχανισμοί χειραγώγησης του συστήματος, για την αποδοχή και την υποταγή του λαού στις πολιτικές υποβάθμισης του βιοτικού του επιπέδου.

Ο λαός πρέπει να τους κόψει την φόρα γιατί η αναμονή και η παθητική στάση θα ενθαρρύνει «Γεωργιάδηδες» να τον κοροϊδεύουν στα μούτρα.

Το κλίμα συναίνεσης που θέλουν να εκμαιεύσουν για να συνεχίσει απρόσκοπτα χωρίς λαϊκές αντιστάσεις και εμπόδια η υλοποίηση της βάρβαρης πολιτικής υπέρ του κεφαλαίου πρέπει να πέσει στο κενό.

Καμιά αυταπάτη ή με τον λαό και τις ανάγκες του ή με τα μονοπώλια και το κεφάλαιο και τα 2 δεν μπορούν να υπηρετηθούν.

Ανασύνταξη – ταξική ενότητα – κοινωνική συμμαχία για την αντεπίθεση και την κοινωνικοπολιτική ανατροπή ο δρόμος του λαού, γιατί τα σχέδια των «Γεωργιάδηδων» και των αφεντικών του προδικάζουν μεσαίωνα και βαρβαρότητα και πρέπει να τσακιστούν.

Σαββίδης Παναγιώτης
http://www.ialmopia.gr/2014/03/ialmopiagr_20.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *