Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Συναγερμός στην ελληνική κυβέρνηση - Τούρκοι χάκερς «χτύπησαν» ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες - Συντονισμένη επίθεση σε Βουλή και ΕΥΠ

Συντονισμένη επίθεση εναντίον κυβερνητικών ιστοσελίδων, μεταξύ των οποίων της Βουλής και της ΕΥΠ.

Συναγερμός χτύπησε στην ελληνική κυβέρνηση μετά την επίθεση που δέχτηκαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες από Τουρκούς χάκερς.

Η τουρκική ομάδα χάκερ Anka Neferler υποστηρίζει ότι «χάκαρε» ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες, μεταξύ άλλων εκείνες της ΕΥΠ, της ελληνικής Βουλής, του Χρηματιστηρίου και των υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, την κυβερνοεπίθεση επιβεβαιώνει και η Αθήνα, με τα sites που «χτυπήθηκαν» να λειτουργούν τώρα κανονικά.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παίζουν πολύ ψηλά την επίθεση των χάκερ στις ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες.

Δείτε τι έγραψαν οι Τούρκοι χάκερς:





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *