Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας προς την Τράπεζα Eurobank

Ως οι κατάλληλα αρμόδιοι για την ενημέρωση σας, ως προς την επιχειρηματική και εμπορική εικόνα της πόλης μας αλλά και του Δήμου Σκύδρας γενικότερα, σαν Δ.Σ Εμπορικού συλλόγου Σκύδρας αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ενημέρωσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και υπευθυνότητα για την εικόνα της περιοχής μας.

Πρωτίστως θα αναφερθούμε στην καίρια γεωγραφική θέση που κατέχει η Σκυδρα, μέσα στο Νομο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των νομων που συνορεύουμε. Αμεσα, μας καθιστά η θέση αυτή εύκολα προσβάσιμη ως πόλη, για επιχειρηματικούς και εμπορικούς σκοπούς.

Επίσης οφείλουμε να αναφέρουμε το μεγάλο αριθμό καταστημάτων, όπου αναλογικά με τον πληθυσμο της πόλη μας, κατέχουμε την πρωτιά σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πόλη στην περιοχή μας. Καταστηματα που είναι ο λόγος επισκεψιμότητας απο άλλες πόλεις και περίχωρα, αυτό το στοιχείο μας κάνει να είμαστε πόλος έλξης και επισκεψιμότητας.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε την βιομηχανική ζώνη της Σκύδρας αλλά και την πληθώρα εργοστασίων, μάλιστα με αυξημένο όγκο λειτουργιών, από μόνο του αυτό χαρακτηριστικό προσδιδει επιχειρηματική δύναμη στον Δήμο μας. Εξαγωγες μέσα από τα εργοστάσια αυτά, μας εχουνε φέρει στην πρώτη θέση στην Βόρεια Ελλάδα, ως ένα άλλο μεγάλο εξαγωγικό κέντρο.

Τελειωνοντας θα σας δώσουμε μια εικόνα της αγοράς μας, μιας αγορας που είναι συνεχώς αυξανόμενη την τελευταία πενταετία, με νέα καταστήματα και επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα τις υπηρεσίες του τραπεζικού καταστήματος. Ζηταμε την παραμονή του λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους,λόγους που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την πόλη μας και τα χαρακτηριστικά αυτής, που σας αναλύσαμε παραπάνω.


Με τιμή 

το Δ.Σ εμπορικού συλλόγου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *