Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

26 στειρώσεις ζώων σε δύο ημέρες από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αριδαίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στειρώσεις 26 ζώων από τον Σύλλογο μας.

Με το πρόγραμμα αυτό αφενός ο Σύλλογος βοηθάει επικουρικά τον Δήμο Αλμωπίας με στειρώσεις αδέσποτων, αφετέρου τους πολίτες του Δήμου μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στειρώσουν τα ζώα τους. Και φυσικά ο Σύλλογος βοηθάει και στις στειρώσεις ζώων που έχουν υιοθετηθεί από τον Δήμο Αλμωπίας.

Οι στειρώσεις γίνονται δωρεάν. Πολλά ευχαριστώ στους κτηνιάτρους μας Κάρολ και Κλεοπάτρα, που κατέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη του προγράμματος.Στο τέλος των δυο ημερών η κούραση ήταν πολύ μεγάλη,όμως ήταν μεγάλη και η ικανοποίηση μας.

Τελος ευχαριστούμε τους εθελοντές μας κ.Πιπογλου Μαρία-Ευγενία, κ.Αρβανιτου Εφη, κ.Ακοινογλου Νοπη, κ.Κλειτω Καλαμπακα,και κ.Πασοη-Τσομπανιδου Δήμητρα


Ο Πρόεδρος 

Φωτης Παραστατίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *