Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη πρωταθλητισμού στο βόλεϊ για τις Γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας

Ένα ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας πριν από την αναμέτρηση, οδηγούσε με ένα βαθμό διαφορά από τον ΓΑΣ Κοζάνης, την κούρσα στον αντίστοιχο βαθμολογικό πίνακα.

Την Κυριακή 02-02-2020 στο ΔΑΚ Έδεσσας σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Το παιχνίδι είχε πολλές και όμορφες φάσεις κρατώντας σε αγωνία όλους τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν. Ήταν μια αμφίρροπη αναμέτρηση τουλάχιστον για τα δυο πρώτα σετ. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν στο παρκέ ότι καλύτερο μπορούσαν. Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν χωρίς άγχος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, σε αντίθεση με τα κορίτσια της Έδεσσας που ήταν πολύ σφιγμένες και πιεσμένες, γιατί γι’ αυτές δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, μπροστά στα μάτια των φιλάθλων τους, που γέμισαν τις κερκίδες του ΔΑΚ Έδεσσας. Η ομάδα της Κοζάνης διατηρούσε μια διαφορά 3-4 πόντων φτάνοντας μάλιστα πρώτη στο 20-23, στο σημείο αυτό όμως οι Εδεσσαίες, με ένα σερί 5-0 κατάφεραν να κατακτήσου το πρώτο σετ και να κάνουν το 25-23. Στο δεύτερο σετ ο Ίκαρος από την αρχή κρατούσε μια διαφορά 4-5 πόντων και παρά τη μικρή κοιλιά προς το τέλος κατάφερε εκ νέου να κατακτήσει και το δεύτερο σετ με 25-23. Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Ίκαρου σαφώς πιο απελευθερωμένες, με καλύτερη ψυχολογία και με την παρότρυνση των φιλάθλων, κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με σχετική ευκολία 25-16, αποδίδοντας παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών.

Με αυτό το αποτέλεσμα (3-0 σετ) η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας αύξησε τη διαφορά από την Κοζάνη στους 4 βαθμούς και στους 5 βαθμούς, από την τρίτη Αλεξάνδρεια την οποία μάλιστα αντιμετωπίζει την Κυριακή 09-02-2020 στης 16:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας(με αυτή την αναμέτρηση ξεκινά και ο δεύτερος γύρος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Οικογένεια του Ίκαρου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Η σύνθεση της ομάδας γυναικών του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Γκοτζαμάνη Αλίκη, Πορτοκαλίδου Σοφία, Γκέντση Μαρία, Ρέτζιου Άννα, Καλέιτση Ευαγγελία, Μποζίνη Αθηνά, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Βιτουλαδίτου Χρ., Τοτίδου Αικατερίνη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-3


Άλλη μια νίκη εκτός έδρας πέτυχαν οι Παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , με 2-3 σετ. Αυτή τη φορά αντιμετώπισαν την καλή ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν με αποφασιστικότητα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων και κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-19.

Τα επόμενα δυο σετ τα κέρδισαν τα κορίτσια του Ίκαρου με το ίδιο σκορ 23-25. Ενώ θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι στο τέταρτο σετ, αφού ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια, στο τέλος το έχασαν με 25-23. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με νικητή τον Ίκαρο Έδεσσας με 10-15. Με αυτή του τη νίκη ο Ίκαρος ξεπέρασε τον Μίλωνα στο βαθμολογικό πίνακα των κοριτσιών Κ16.

Η σύνθεση της ομάδας παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Κυβελίδου Αθ, Οικονόμου Αν, Κιάιτση Αν, , Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι., Ιωαννίδη Μαρ., Ούτα Αν.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *