Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Διακήρυξη ΜΣ Αετοχωρίου "Το Πίνοβο"

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Μ.Σ. ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Αετοχώρι 26/2/2020
ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟ «ΠΙΝΟΒΟ»


Πληροφορίες: Βόλτσης Σωκράτης
Τηλ. : 6975123024


E-mail: sokratisvoltsis@gmail.com

 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ


Ο Μ. Π.& Κ. σύλλογος Αετοχωρίου «το Πίνοβο» προκηρύσσει την, με ανοιχτή διαδικασία, επιλογή ανάδοχου για την υλοποίηση του υποέργου «οικοδομικές εργασίες» του έργου «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός υποδομών του Κέντρου επισκεπτών Αετοχωρίου» (παλιό Δημ. Σχολείο), που είναι ενταγμένο στο Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020, Υποδράση 19.2.4.3., του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΟΤΔ της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΑΕ ΟΤΑ. 

Το υποέργο προϋπολογισμού 49.552,06 ευρώ (προ ΦΠΑ) και 61.444,56 ευρώ (με ΦΠΑ) χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το πρόγραμμα και βάσει χρονοδιαγράμματος θα ολοκληρωθεί το Β΄ εξάμηνο του 2021. 

Ως προθεσμία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 13μ.μ.
Την απόφαση ορισμού ανάδοχου θα πάρει, μετά από εισήγηση του υπεύθυνου επιλογής προσφορών, το Δ.Σ του συλλόγου με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής. 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στο τηλ. 6975123024 και το e-mail sokratisvoltsis@gmail.com

Για το Δ.Σ
του συλλόγου 

ο πρόεδρος
Βόλτσης Σωκράτης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *