Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Εβρος: Απετράπη η παράνομη είσοδος σε πάνω από 41.000 άτομα

Την δική τους μάχη εξακολουθούν να δίνουν τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας στον Εβρο προκειμένου να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις 12 ώρες από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής έως τις 18.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην περιοχή του Εβρου:

Εγιναν δύο συλλήψεις

Οι Ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε 745 περιπτώσεις

Για την περίοδο από τις 06.00 του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου έως τις 18.00 της Κυριακής 8 Μαρτίου τα σωρευτικά στοιχεία είναι τα εξής:

Εχουν συλληφθεί 293 άτομα

Εμποδίστηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 41.060 περιπτώσεις

Εργασίες αποκατάστασης του φράχτη μετά τα επεισόδια

Σημειώνεται ότι σήμερα επικρατεί ηρεμία από το πρωί στον Εβρο μετά τη χθεσινή ένταση που επικράτησε όταν πρόσφυγες και μετανάστες επιχείρησαν να εισβάλουν στη χώρα και απωθήθηκαν από τις ελληνικές δυνάμεις. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές στον φράκτη τις οποίες σήμερα οι Αρχές αποκατέστησαν.
 
 
 

Πηγή: iefimerida.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *