Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Επιστολή Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας προς τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη

Προς τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη

Κοινοποίηση: ΜΜΕΑξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκ μέρους των 1200 αγροτών του Δήμου Σκύδρας, θα θέλαμε να συγχαρούμε εσάς προσωπικά και την κυβέρνηση σας για την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού.


Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Στο διάγγελμα σας προς τον ελληνικό λαό την Πέμπτη 19-3-2020 δηλώσατε ότι "όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα γίνουν αποδέκτες των ευεργετημάτων του πλαισίου των μέτρων που θα λάβει η Κυβέρνηση για την στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού".

Στις 24-3-2020, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Οικονομικών, οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που πλήττονται, βάσει των οποίων, ορίζονται οι επαγγελματίες που χρήζουν έκτακτης στήριξης.

Προς εκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι λείπει ο κλάδος μας και κατ΄επέκταση όλος ο αγροτικός κόσμος, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και ανάπτυξης της χώρας.

Παρακαλούμε να αποκαταστήσετε αυτή την αδικία, άμεσα.


Με σεβασμό και εκτίμηση

Ο πρόεδρος και το ΔΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *