Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Αγαπητοί Αφοί Μίντση,

Για την εξόχως ευγενική σας προσφορά, να ενισχύσετε με την σημαντική δωρεά σας, με Μέσα Ατομικής Προστασίας (ολόσωμες στολές και γυαλιά προστασίας) το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας και με τον τρόπο αυτό να στηρίξετε και να αναγνωρίσετε το έργο του, παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων του τις ολόθερμες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, λόγω της πανδημίας, η σημαντική δωρεά σας, με το απαραίτητο και δυσεύρετο Υγειονομικό Υλικό, σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης προσώπων και εταιριών που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν.

Να είστε βέβαιοι ότι η δωρεά σας προς το Κ.Υ. και κατ΄επέκταση προς τους πολίτες της Αλμωπίας, θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πρωτοβουλία σας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.


Με Τιμή

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΟΥΝΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *