Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Συνεχίζεται η προληπτική απολύμανση των σχολείων του Δήμου Σκύδρας

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι στο πλαίσιο της προληπτικής αντιμετώπισης της νόσου Covid – 19(κορωνοϊός) συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία οι απολυμάνσεις στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας που ξεκίνησαν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Το Σαββατοκύριακο της 7ης και της 8ης Μαρτίου 2020 θα συνεχιστεί η προληπτική απολύμανση στα σχολεία καθώς και στα «κλειστά» αθλητικά κέντρα της Σκύδρας και των Καλυβίων. Θ΄ακολουθήσουν κι άλλοι χώροι.

Τα σχολεία και κάθε δημοτικό κτήριο είναι, όπως πάντα, εφοδιασμένα με τις ανάλογες κι αναγκαίες ποσότητες καθαριότητας κι απολύμανσης.

Υπενθυμίζουμε με την ευκαιρία τα εξής:

- το τηλέφωνο επικοινωνίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για ενημέρωση και πληροφορίες είναι: 2105212054.

- εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την πληροφόρησή μας κι όπως συνιστά κι επισημαίνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε/ Ασπίδα μας η γνώση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *