Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας προς τον Πρόεδρο ΕΛΓΑ

Με αφορμή τον πρόσφατο παγετό που έπληξε τις δενδροκαλλιέργειες της αγροτικής περιοχής του Δήμου Σκύδρας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου απέστειλε έγγραφο στον Πρόεδρο του οργανισμού των ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέα Λυκουρέντζο ζητώντας τη στελέχωση του Καταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας ώστε να μπορεί ν΄ανταποκριθεί έγκαιρα και με επάρκεια στα ζητήματα που σχετίζονται με τις αυτοψίες, τις αναγγελίες κ.α.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής (αρ.πρ.2946/19-3-2020) που κοινοποιήθηκε στους κκ. Βουλευτές του Νομού μας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας και την Προϊσταμένη ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας κ. Μαρία Παππά έχει ως εξής:

«Επιτρέψτε μου κ.Πρόεδρε να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της παρούσας επιστολής, και να θέσω υπόψη σας το παρακάτω ζήτημα και το συνακόλουθο αίτημα που αφορά τους αγρότες του Δήμου Σκύδρας.

Ο πρόσφατος παγετός που ενέσκηψε ( από 17/3/2020 και μετά) προκάλεσε καταστροφές στις πρώιμες δενδροκαλλιέργειες (ροδακινιές, βερικοκιές, δαμασκηνιές) του Δήμου Σκύδρας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα για το θέμα αυτό με την Προϊσταμένη του Καταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας, που έχει και την ευθύνη για την περιοχή μας, κ. Μαρία Παππά, ζήτησα να πραγματοποιηθούν αμέσως αυτοψίες κι ακολούθως αναγγελίες ζημιών.

Η κ. Παππά με διαβεβαίωσε ότι ξεκίνησαν ήδη οι αυτοψίες ζημιών κι ακολούθως θα ξεκινήσουν οι αναγγελίες.

Όμως, κ. Πρόεδρε, λόγω των αδειών ειδικού σκοπού που έχουν λάβει υπάλληλοι του Καταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας εξαιτίας του κορωνοϊού και της κενής, ακόμη, θέσης υπαλλήλου που εποπτεύει και είναι επιφορτισμένος με τα θέματα του Δήμου Σκύδρας και του Νομού Πέλλας γενικότερα,

υφίστανται αντίστοιχα προβλήματα στη λειτουργία του προαναφερόμενου Καταστήματος γι΄αυτό σας παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε τη δυνατότητα επίλυσης τους.

Με την ευκαιρία, εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο σας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *