Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Νέα ενημέρωση: Αρχ. εσπερινός και εσπερινό κήρυγμα μόνο στην Έδεσσα

Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (15/3), στις 17.30, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό, στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης. Κατά την διάρκεια της ακολουθίας θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης, Ιεροκήρυκας της Ι. Μ. Φλωρίνης και Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Φλωρίνης με θέμα: «Μετάνοια: Το φάρμακο της αθανασίας».

Στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών ο Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεσθεί στις 17.00, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Εσπερινό Κήρυγμα.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *